Her er lidt om mig selv.

Jeg har intresseret mig for hunde siden jeg var ca. 10 år gammel. Interessen er kommet gennem Louise Tønder (min faster), som jeg har tilbragt mange ferier hos. Mine forældre ville ikke have hund, så jeg måtte tage toget ned til Louise alle de weekender det kunne lade sig gøre. Al den tid jeg har kommet hos Louise har jeg deltaget i arbejdet med hundene og har flere gange passet hundene alene eller sammen med veninder, mens Louise og Poul (min onkel) har været på ferier eller andet. Noget af det jeg hjalp Louise med, var bl.a. at fodre og trimme hundene.

Jeg var med på hundeudstilling første gang da jeg var 11 år, her deltog jeg i juniorhandling. Siden har jeg deltaget i adskellige udstillinger og ind til jeg blev 17 år (som er alders grænsen for juniorhandling) har jeg deltaget i juniorhandlere konkurrencer. Her efter begyndte jag at konkurrere i parklasser indtil DKK tog det ud af udstillingerne pr. 2002. I parklassen skal to hunde føres i et koppel og fremstå som én hund set fra siden.

I 1995 fik jeg min første hund - Shiva (White Label Juledukke). Shiva fik jeg i fødselsdagsgave af Louise, dog efter at have bearbejdet mine forældre gennem længere tid, og det lykkedes. Shiva er opkaldt Dukke efter sin mor Candy som blev kaldt dukke fra hun var en lille hvalp. Fra Shiva har været helt lille har jeg haft hende med stort set alle de steder jeg har været, hun har bl.a. været med på lejerskole og haft kontakt til mange andre slags dyr.

Hos Louise har jeg været med til et utal af hundefødsler, men i 1997 skulle jeg for første gang selv have en, Shiva fødet to tævehvalpe. Hvalpene var ventet længe for de første to gange Shiva var blevet parret blev hun ikke drægtig, så da hun endelig begyndt at blive tyk efter tredie parring kunne jeg (og min familie) næsten ikke vente. Hvalpene Kokos og Kikki skabte liv i huset, da Kokos var ekspert i at bryde ud af kravlegården både ude og inde. Kokos beholdt jeg selv og hun fortsatte hele sin ungdom med at bryde ud hvor hun kunne komme til det. Da mine forældre ikke var intresserede i at have to hunde boende tilbragte Kokos det meste af sin ungdom hos Louise, men ikke mere end at hun har fået to kuld hvalpe hos mig, mens jeg endnu boede hjemme. Ligeledes fik Shiva fire kuld hvalpe yderligere inden jeg flyttede hjemmefra.

Kenzie og jeg læser lektier.

I 1999 blev jeg matematisk student, det første år herefter arbejdede jeg i Bilka som kasseassistent. I 2000 begyndte jeg på agronomstudiet som jeg afsluttede i foråret 2006. I forbindelse med mit studie, hvor jeg primært har koncentreret mig om husdyr, har jeg lært meget om bl.a. om ernæring som jeg kan bruge i forbindelse med hundene, jeg skrev speciale inden for reproduktion hos svin, hvilket også kan overføres på hundene. Siden december 2006 har jeg arbejdet som svinekonsulent.

Jeg er gift med Christoffer og vi bor på et lille landsted på det østlige sjælland.