Agility

Jeg begyndte til agility i 1996 med min første hund Shiva, og siden har jeg gået til træning med flere af mine hunde.

Shiva har trænet frem til vinteren 2004, men har stadig deltaget i nogle få konkurrencer i foråret 2005. Hun er desværre begyndt at være plaget af gigt, så hun får ikke lov at løbe så meget mere, for det vil hun helt bestemt gerne.

I 2000 begyndte jeg med Kokos, da var hun 3 år og havde aldrig set en agilitybane før, men der gik ikke længe før end hun kunne alle redskaber. Kokos har deltaget i ca. lige så mange konkurrencer som Shiva også med fine resultater. Kokos blev udstationeret i sommeren 2004 og træner med sin nye far.

I sommeren 2004 meldte jeg Diva til agilitytræning, da var hun 4 år, hun nåede at deltage i træningen i ca. 2 måneder inden hun kom i løbetid, blev parret og fødte et kuld hvalpe. Forårssæsonnen 2005 lignede meget efteråret, hun har nok samlet trænet et havlt år, men på trods af den meget sprædte træning er hun rimelig god. Det eneste redskab hun stadig bøvler med er vippen.

Sommeren 2005 er jeg begyndt til træning med Liva og Olympus. Jeg har kun haft Olympus med til de første træningsgange, da Liva var i løbetid. Olympus virker til at have talent, så det er spændende hvad det bliver til.

Nu (oktober 2005) har Liva og Olympus begge deltaget i træningen en del gange. De synes bestemt begge to at det er sjovt og bliver utilfredse når det ikke lige er dem der skal til. De har efterhånden prøvet alle redskaberne og det virker ikke som der er noget de er bange for. Men nu er sæsonen snart slut og så skal vi vente med yderligere træning indtil april. Jeg har dog nogen få redskaber selv, som jeg vil arbejde med vinteren igennem.

Jeg har ikke så mange billeder fra træningsbanerne, da det er svært både at løbe og tage billeder samtidigt :o)